onsdag, februar 09, 2011

Black Swan

Bliver nødt til at dele denne trailer med jer. Var i biografen i går - og hvilken oplevelse!! Darren Aronofsky psykologiske thriller med Natalie Portman i hovedrollen var fuldstændig fantastisk. Var fra første øjeblik bjergtaget af Portman i rollen som balletdanserinden Nina, og hun yder en superintens kraft- og pragtpræstation, der er vildt imponerende. Måtte flere gange tage mig selv i at holde vejret! Man bliver fuldstændig revet med. Måtte se mig selv i spejlet, en ekstra gang da jeg kom hjem. Se den - du vil ikke fortryde det!

lørdag, februar 05, 2011

Nyt accessories igen igen

Så er jeg hoppet på ugle bølgen. Fandt en halskæde med en simpel men lidt rå udgave at det lille nattedyr. Derudover fandt jeg denne lækre halskæde med træperler et godt match til en let lys sommerkjole. To køb jeg nok skal få brugt.

Lækker indpakning til alt det beskidte

Den første lille lækkerbisken jeg vil vise jer, er mit seneste køb. En vasketøjskurv fra Cph Living i hvid højglanslakeret bambus. Så skal resten af soveværelset bare indrettes efter den.

fredag, februar 04, 2011

Velkommen til mig

Nu skal det prøves... Jeg har i længere tid kigget meget på forskellige blogs rundt omkring på nettet og elsker at få gode idéer fra andres fantastiske sider eller bare finde inspiration til mit arbejde. Nu vil jeg være med i snakken så her kommer mit bud på Kilikinas verden. Håber jeg får tid til at dele en masse ting med jer og at i vil følge med!