I går var det Sankt Hans og jeg var inviteret ud til et rigtig godt vennepar i deres kolonihave. Det var super hyggeligt. Til anledningen tænkte jeg at jeg ville bage en kage- Jeg fandt tre forskellige opskrifter rundt på nettet og det blev til en kæmpe succes :)
Kagen bestod af 3 dele. En bund, kage og topping.
Bunden var en crust lavet af 1,5 håndfuld valnødder, 2 håndfulde mandler, 1 spsk kokosolie og to spsk honning. Det helt kommes i blenderen. Det må efter min mening ikke blive for fint-hakket. Crusten trykkes ned i bunden af en lille bradepande.
Midterdelen som er selve kagen består af 500 gr. kogte sweet potatoes, 4 æg, 100gr. mandelmel, 2 spsk Valhrona kakaopulver, 150 gr. 85% chokolade, 10 friske dadler, 1 tsk. vaniliekorn, 2 tsk kanel og 3 tsk husk fibre. Kom det hele i foodprocessoren og kør til massen er en ensartet dej. Kom dejen ovenpå crusten og bag på 160 grader i cs. 35 minutter. (Opskrift lånt af Dennis Hambenberg - Paleo Danmark)
Toppen er en chokolade mousse. Den består af 4 modne avokadoer, 10 friske dadler, 2 spsk honning, 2 spsk Valhrona kakaopulver og 50 gr. chokolade 85%. Igen kom det hele i foodprocessoren og kør til massen er ensartet og luftig. (kilde: paleodietlifestyle.com)
Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af. Kom moussen på lige før servering og servere med frisk frugt og evt. med kakaonibs på toppen. Velbekomme
søndag, juni 24, 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar